Οι υπηρεσίες μας


Παρέχουμε στους πελάτες μας μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών. Είτε αυτά αφορούν την κατοικία, είτε τον επαγγελματικό  χώρο, είμαστε στη διάθεση του πελάτη για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε αυτό ακριβώς που θέλει, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Η εικοσαετή εμπειρία μας, η εξειδίκευση στον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού και διακόσμησης σε συνεργασία με την ομάδα μας που αποτελείται από αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικού χώρου, η συνέπειά μας είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν τη δουλειά μας να ξεχωρίζει και εγγυώνται για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, που συνδυάζει την υψηλή αισθητική και τα άριστης ποιότητας υλικά, πάντα σε προσιτές και συμφέρουσες τιμές. 


Σχεδιαστική διαδικασία


Κάθε έργο έχει ένα μοναδικό χαρακτήρα αφού προκύπτει μέσα από συλλογικό σχεδιασμό της εξειδικευμένης ομάδας μας και τις κατευθυντήριες γραμμές του πελάτη, έτσι ώστε οι λύσεις να βασίζονται στις ανάγκες του πελάτη, τη λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου. Η διαδικασία σχεδιασμού αρχίζει με την κατανόηση των αναγκών του πελάτη, την επιλογή και τον συνδυασμών διαφόρων ποιοτήτων υλικών και χρωμάτων. Στη συνέχεια με τη χρήση σύγχρονων προγραμμάτων σχεδιασμού παρουσιάζονται στον πελάτη τρισδιάστατες απεικονίσεις της πρότασης, έτσι ώστε να έχει ολοκληρωμένη άποψη για το χώρου του.

Παράδοση και εφαρμογή προϊόντων


Στην «Πράξις Εν Έργω Λτδ» οι πελάτες θα λάβουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, την έγκαιρη παροχή υπηρεσιών συγκριτικά με το συνολικό πακέτο σχεδιασμού, προϊόντος και εφαρμογής. Το προσωπικό μας αναλαμβάνει την ευθύνη να μεταφέρει και να εφαρμόσει την κουζίνα και τα έπιπλα με ασφάλεια.

Παρακολούθηση έργου


Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής γίνεται συνεχής ενημέρωση από το προσωπικό μας σχετικά με την πρόοδο και την εξέλιξη του έργου. Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη για να απαντήσει κάθε ερώτημα που προκύπτει. Υπάρχει συνεχής παρακολούθηση των εργασιών από το τεχνικό τμήμα για την αποφυγή οποιουδήποτε λάθους και καθυστέρησης, σύμφωνα με την προγραμματισμένη παράδοση.

Εξυπηρέτηση μετά την ολοκλήρωση του έργου


Με την ολοκλήρωση των εργασιών συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους πελάτες εξασφαλίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης. Ανταποκρινόμαστε άμεσα για οποιαδήποτε επιπλέον υπηρεσία ή επιδιόρθωση χρειάζονται μετά την λειτουργία του χώρου.