Η ιστορία μας


Ήταν πίσω στο 1998, όταν θέσαμε τον στόχο να προσφέρουμε την δική μας, μοναδική πρόταση στην κυπριακή αγορά και να προσφέρουμε ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξειδικευμένων ξύλινων κατασκευών.

20 χρόνια μετά και με εμπειρία εκατοντάδων επιτυχημένων έργων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον εμπορικό κλάδο, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, με στόχο πάντα να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες τους!

Η αποστολή μας παραμένει απλή. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να προσεγγίζουμε κάθε πελάτη ως μοναδικό πρόσωπο με διαφορετικές ανησυχίες και εκτιμήσεις και παρέχοντας στον κάθε ένα καινοτόμα σχέδια και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα γούστα και τις ανάγκες του.

Στην Πράξις Εν Έργω, η επαγγελματική προσέγγιση από την σχεδιαστική μας ομάδα, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η ποιότητα στην κατασκευή αποτελούν εγγύηση για την δική σας επιλογή!

Η δική μας επιβράβευση, οι ικανοποιημένοι μας πελάτες από ολόκληρη την Κύπρο!alt title


alt title

Οι εγκαταστάσεις μας


Οι εγκαταστάσεις της «Πράξις Εν Έργω» βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή της Αραδίππου σε έναν κτίριο 900 τ.μ. Εκεί στεγάζεται ο εκθεσιακός μας χώρος, καθώς και το εργοστάσιο και ο χώρος αποθήκευσης, εξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό. Στον εκθεσιακό μας χώρο παρέχουμε στους πελάτες μας μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών είτε αυτά αφορούν την κατοικία είτε τον επαγγελματικό χώρο.


alt title